Nieuws

Nieuwsberichten

Heb jij interesse in nieuws over de mogelijkheden van werken en leren, opleidingen, nieuwe vacatures, banenmarkten en andere bijeenkomsten in de regio? Kom dan regelmatig eens terug om op de hoogte te blijven van het nieuws. Wordt je liever op de hoogte gehouden via Twitter, Facebook of LinkedIn? Volg ons dan op Twitter, meld je aan als vriend op Facebook of voeg de GOA Publiek group toe op LinkedIn.

Nieuwsbrieven

Als inlener, leerling-medewerker, begeleider, partner of netwerkcontact ontvang je gemiddeld zes keer per jaar de digitale nieuwsbrief van GOA Publiek. Alle voorgaande edities van de nieuwsbrief zijn terug te lezen in het archief. Wil je vanaf vandaag automatisch de nieuwsbrief ontvangen? Stuur een mail naar info@goapubliek.nl

In de pers

Er verschijnen regelmatig interessante artikelen en berichten over onderwerpen omtrent werken en leren, opleidingen, ontwikkelingen in de provincie of bij organisaties in het nieuws waar GOA en rol in heeft gespeeld. Je kunt deze artikelen terug vinden in het archief.

Foto & Media

Veel van onze activiteiten worden in beeld vastgelegd en zijn hier terug te bekijken: van trainingen tot bijeenkomsten.

Blogs

Regelmatig schrijft Jeroen Maas, directeur GOA Publiek, blogs over ontwikkelingen, activiteiten of thema’s omtrent leren en werken, leerbanen, opleiden, onderwijs, overheid en gemeenten, samenwerking in de regio en dergelijke. Je kunt deze blogs hier volgen en terug lezen.