Foto & Media - GOA Publiek

Foto & Media

Arbeidsmarktconferentie In Beweging, Aan de bak! (in samenwerking met Werk in Zicht)

04-03-14 Euroborg, Groningen

In Beweging, Aan de bak!

Was u er ook bij aanwezig? Op 4 maart organiseerde GOA Publiek & Werk in Zicht de arbeidsmarktconferentie In Beweging, Aan de bak! in de Euroborg.  We kunnen met recht spreken van een geweldige middag door de grote opkomst (een overvolle zaal) en een enthousiaste deelname van tafelgasten als Ton Schroor, Klaas Steenhuis en Mirjam Sterk.

Het onderwerp verdient dan ook de aandacht; de jeugdwerkloosheid stijgt nog steeds in de regio, enige lichtpunt is dat de provincie Groningen (als enige provincie in Nederland) een stabiel aantal BBL leerbanen kan laten zien. En zoals Mirjam Sterk terecht opmerkte; dat komt door het sterke beleid en de inzet van succesvolle projecten. In diverse films werden de aanwezigen dan ook meegenomen in het coachproject, GildeLeren en natuurlijk GOA Publiek. We hadden onze primeur van de GOA film waarin twee leerlingen (Esmeralda en Marcel) en twee inleners (Provincie Groningen en Acantus) hun ervaringen delen, erg leuk! De film gemist; terug kijken kan hier; Leren en werken – GOA Publiek film

Naast lopende projecten heeft Noorderlink bekend gemaakt dat ze met alle Noorderlink organisaties 200 afgestudeerde HBO- en WO-ers een werkervaringsplek willen aanbieden van 3 tot 6 maanden (ervaring op doen met behoud van uitkering).

Als afsluiter van de middag kregen 60 werkzoekende jongeren de kans om te gaan netwerken met alle aanwezigen. Het doel was helder; het maken van minstens 1 afspraak met een jongere. Prachtig om te zien hoe voortvarend de jongeren te werk gingen. Onze complimenten (ga er maar aan staan als jongere, op zoek naar je nieuwe baan)!

Training kernkwaliteiten

30-01-14 Mediacentrale, Witte Zaal

Kerstpreuvenement 2013

19-12-13 Noorderpoorthotel, Euroborg

Training – Netwerken

08-10-13 Witte zaal, Mediacentrale

 

Training & intervisie – Kernkwaliteiten

11-04-13 Energylounge, Mediacentrale

Training & intervisie – Omdenken

14-03-13 Witte zaal & Energylounge, Mediacentrale

 

Training Presenteren en solliciteren

14-02-13 Witte zaal & Energylounge, Mediacentrale

Kerstlunch 2012 – jaarafsluiting leerling-medewerkers

12-12-12 Brasserie Bites, Mediacentrale

Proeverij in samenwerking met Noorderlink

13-11-12 Hanzeplaza

 

Seminar in samenwerking met Noorderlink

01-05-11 Veenhuizen