BBL opleiding Groningen

Bij GOA Publiek geloven we in de kracht van ontwikkeling en groei, daarom bieden we een scala aan ontwikkelgerichte banen en BBL opleidingen in Groningen aan. Wij zijn een samenwerkingsverband van publieke organisaties die zich inzetten voor het creëren van ontwikkelgerichte banen in de publieke sector. Of je nu aan het begin van je carrière staat of op zoek bent naar een nieuwe bbl werkplek in Groningen, bij GOA Publiek vind je interessante mogelijkheden om te werken én jezelf te ontwikkelen.  

Zoek jij een BBL opleiding in Groningen?

Bij GOA Publiek bieden we diverse BBL opleidingen in Groningen aan waarbij je werken en leren combineert. Of je nu net van de middelbare school komt en een MBO-2 diploma wilt behalen of al werkzaam bent en wilt doorgroeien naar HBO niveau, bij ons vind je passende opties. We werken samen met verschillende publieke organisaties in de regio, waardoor we unieke BBL-trajecten en plekken in Groningen kunnen aanbieden in diverse vakgebieden zoals zorg, onderwijs, kinderopvang en farmaceutische sector. 

Deze samenwerking biedt hoogwaardige praktijkervaring binnen gerenommeerde bedrijven en instellingen, waardoor je niet alleen theoretische kennis opdoet, maar ook een waardevol netwerk opbouwt en essentiële vaardigheden ontwikkelt voor een succesvolle carrière in de publieke sector.

Wat is een BBL opleiding?

Een BBL opleiding is een unieke leerweg waarbij je werken en leren combineert, een kans die bij GOA Publiek voor het grijpen ligt. Je gaat aan de slag bij een erkend leerbedrijf in de regio Groningen, waar je praktijkervaring opdoet binnen jouw vakgebied. Daarnaast volg je theoretische lessen op een school, wat resulteert in een perfecte balans tussen praktijk en theorie. Dit biedt jou de kans om direct in de praktijk te leren, terwijl je tegelijkertijd werkt aan het behalen van een erkend diploma. Met GOA Publiek als jouw partner in dit proces, ben je verzekerd van hoogwaardige begeleiding en ondersteuning, waardoor je optimaal kunt profiteren van deze unieke kans om jezelf te ontwikkelen en je carrière met een BBL opleiding in Groningen een vliegende start te geven.

Voor wie is een BBL opleiding?

Een BBL-opleiding is geschikt voor iedereen die praktijkervaring wil opdoen en een vak wil leren, ongeacht achtergrond of leeftijd. Of je nu net van de middelbare school komt, van vakgebied wilt veranderen, of als volwassene een BBL-opleiding in Groningen wilt volgen, bij GOA Publiek hebben we passende opleidingsmogelijkheden voor verschillende doelgroepen en niveaus.

Verschillende bbl opleidingen in de publieke sector:

  • MBO Mangementassistent (niveau 4): de BBL-opleiding Managementassistent op MBO niveau 4 biedt studenten praktische training in administratieve en organisatorische taken, waardoor ze klaar zijn voor een ondersteunende rol in diverse bedrijfsomgevingen.
  • Horeca assistent (niveau 1): De BBL-opleiding Horeca assistent op niveau 1 biedt studenten praktische training in klantenservice en basisvaardigheden voor de horecasector.
  • Logistiek medewerker (niveau 2): de BBL-opleiding Logistiek medewerker op MBO niveau 2 traint studenten voor een praktijkgerichte rol in de logistieke sector, met focus op goederenbeheer en transportprocessen.

Begeleiding en werkplekken bij een erkend leerbedrijf 

Als je kiest voor een BBL opleiding via GOA Publiek, ben je verzekerd van een werkplek bij een erkend leerbedrijf in Groningen. Onze carrièrecoaches begeleiden elk een BBL’er  tijdens hun leerwerktraject. We detacheren deze BBL’ers en trainees bij overheidsinstanties zoals gemeentes, provincies en onderwijsinstellingen. Deze instanties sturen ons beschikbare plekken door. Daarna starten wij met de werving en selectie van passende kandidaten. Kandidaten worden vervolgens voorgesteld aan de inlener en gaan op gesprek. Na selectie komt de kandidaat in dienst bij GOA Publiek, waarbij wij hun werkgever worden. De werkzaamheden vinden plaats bij de inlener.

Tijdens jouw BBL opleiding in Groningen word je dus intensief begeleid door zowel je werkgever als de opleidingsinstelling. Je krijgt persoonlijke ondersteuning en feedback om het beste uit jezelf te halen en je optimaal voor te bereiden op jouw toekomstige carrière in de publieke sector.

Wat kan ik verwachten als leerling medewerker bij een bbl opleiding in Groningen?

Als leerling medewerker krijg je intensieve begeleiding van je carrièrecoach. Dit omvat coaching, trainingen en ondersteuning bij je persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Je kunt rekenen op:

  • Een arbeidscontract tot maximaal 32 uur per week.
  • Financiële steun voor schoolkosten en studieboeken.
  • Een erkende MBO/HBO opleiding op een geaccrediteerde leerwerkplek.
  • Begeleiding bij je opleiding en persoonlijke ontwikkeling.
  • Ondersteuning bij het ontwikkelen van je vaardigheden.
  • Toegang tot trainingen en intervisie.
  • Mogelijkheden om werkervaring op te doen en een diploma te behalen.

Ben je enthousiast worden? Bel of mail info@goapubliek.nl gerust voor meer informatie of kijk op onze vacaturepagina naar een bbl opleiding in Groningen!