Training leerling-medewerkers - GOA Publiek

Training leerling-medewerkers

Graag nodigen we alle leerling-medewerkers weer uit voor de 1e training van het nieuwe jaar in de trainingscyclus van GOA Publiek. Het onderwerp van deze training is onder andere kernkwaliteiten maar in de uitnodiging die je na je aanmelding ontvangt vindt je het exacte programma terug. We willen er weer een inspirerende ochtend van maken met een gastspreker en/of gasttrainer.

Voor wie is het? Iedereen  die in dienst is van GOA Publiek en  zich wil ontwikkelen als professional kan waardevolle informatie en inspiratie uit de training halen.  De training is niet verplicht maar wel sterk aan te raden. Bij het behalen van je diploma of wanneer je uit dienst gaat bij GOA Publiek ontvang je voor je deelname een certificaat.

Wat is het doel? Als werkgever geloven wij sterk  in het aanreiken van coaching, training en intervisie ter bevordering van het werknemerschap en professioneel werken. De training kan waardevol zijn voor je persoonlijke functioneren in een beroepsmatige omgeving.

Programma op 30 januari 2014:
9.00 uur – 12.00 uur   Training voor leerling-medewerkers

Locatie:
Mediacentrale (Helperpark)

Aan- en afmelden:
We willen je vragen om je voor maandag 27 januari aan te melden of aan ons door te geven dat je niet aanwezig kunt zijn in verband met de catering. Je aanmelding of afmelding kun je sturen naar Lisa op info@goapubliek.nl