Josephine Boer - GOA Publiek

Josephine Boer

Carrièrecoach trainees & bbl

Stap binnen in mijn wereld als carrièrecoach bij GOA Publiek, waar ik me volledig inzet voor  talentvolle kandidaten die recent zijn afgestudeerd en op zoek zijn naar een traineeship.

 Ik ben Josephine en het is mijn missie om de lijntjes kort te houden en samen te werken aan het ultieme doel: trainees en bbl-ers helpen aan een eerste stap op de arbeidsmarkt.

 Naast mijn rol als coach organiseer ik, samen met mijn collega’s, diverse workshops en trainingen voor onze trainees. Tijdens deze sessies staan zij centraal, en streven we ernaar om hen te helpen bij het verder ontwikkelen van hun doelen en talenten, met praktijkgerichte casestudy’s en hands-on ervaringen.

 Wanneer ik niet aan het werk ben, ben ik waarschijnlijk te vinden op het prachtige Texel! Daar geniet ik van lange wandelingen over het uitgestrekte strand en door de duinen, waar de rust en schoonheid van de natuur me altijd weer weten te betoveren. Naast mijn liefde voor de natuur, ben ik ook een groot fan van (rock)concerten, gezellige avonden met dierbaren en natuurlijk lekker ontspannen met een goede serie op Netflix.