Jeroen Maas - GOA Publiek

Jeroen Maas

Directeur

Welkom in de bruisende wereld van GOA Publiek! Ik ben Jeroen en aanwezig vanaf het prille begin, omdat ik in 2010 de kans heb gehad om deze organisatie vorm te geven. En wat een reis is het geweest! Sinds die tijd hebben we meer dan 550 bbl’ers en ruim 250 trainees begeleid bij hun eerste stappen in de wereld van werk. 

 Het blijft mooi om te zien hoe deze jonge talenten zich in slechts 1 of 2 jaar ontwikkelen tot volwaardige professionals, klaar om de wereld te veroveren. En laten we de momenten waarin ze vanuit verschillende organisaties samenkomen en kennis uitwisselen niet vergeten – dat zijn de kersjes op de taart waar je nog maanden over napraat.

 Mijn rol is tweeledig: aan de ene kant ben ik de brug naar de buitenwereld, vooral op bestuurs- en directieniveau. Dat betekent dat ik me soms in de boardrooms bevind en soms weer met de voeten in de klei sta, trainingen gevend of intervisies begeleidend. Het houdt me in ieder geval lekker bezig en scherp!

 Last but not least: ik ben ontzettend trots op mijn collega’s, die met hun toewijding, betrokkenheid en expertise al deze jongeren op weg blijven helpen in de jungle van de arbeidsmarkt. Zij zijn de echte helden die ervoor zorgen dat ik nog steeds elke dag met een grote glimlach aan mijn werkdag begin. Want laten we eerlijk zijn, met zo’n team is elke dag een feestje!