Herre Jan van Hilten - GOA Publiek

Herre Jan van Hilten

Carrièrecoach bbl & mbo trainees

Maak kennis met mij, de avontuurlijke ziel en motivator bij GOA Publiek, die via een omweg zijn weg heeft gevonden naar dit prachtige vakgebied!

 Ik ben Herre-jan en mijn reis begon in Ecuador, waar ik lokale jongeren en studenten begeleidde. Daar ontdekte ik mijn passie: het begeleiden en motiveren van jongeren bij het begin van hun loopbaan en het werken in een hecht team. GOA Publiek bleek de perfecte omgeving om deze passie te vervullen. Als carrièrecoach van onze bbl-ers stimuleer ik leerlingen om hun ware passie te vinden en begeleid ik hen om zichzelf beter te leren kennen op professioneel vlak.

 Wanneer ik niet aan het werk ben, ben ik op reis, vaak door Latijns-Amerika. Hier werk ik nog regelmatig als reisleider, waar ik me onderdompel in avontuurlijke ervaringen en in contact kom met de lokale gemeenschappen. Ik ben gek op natuur en gekke avonturen, en ik ben altijd in voor nieuwe ervaringen.

 Naast mijn passie voor reizen ben ik ook een fervent voetbalfan. Als ik niet naar een wedstrijd van FC Groningen kijk, dan ben ik waarschijnlijk zelf op het voetbalveld te vinden. Hoewel mijn kwaliteiten voornamelijk schitteren tijdens de derde helft, geniet ik van elke minuut op en naast het veld.