Gabriëlle Charai-Stel - GOA Publiek

Gabriëlle Charai-Stel

Backoffice medewerker HR, Projecten & Financiën

Bij GOA Publiek gaat passie voor werk hand in hand met een flinke dosis plezier! Ik ben Gabriëlle, de netwerker, ondersteuner en administratief strateeg. 

 Toen ik begon aan mijn loopbaan, merkte ik al snel dat ik meer zocht dan alleen maar cijfertjes en administratie. Ik snakte naar die maatschappelijke betrokkenheid en samenwerking die het werk zo veel rijker maken. En daar was GOA Publiek, als een warm bad waar die waarden hoog in het vaandel staan.

 Bij GOA Publiek breng ik mijn kennis en ervaring op het gebied van administratie, netwerken en zoek ik de verbinding met onze inleners. Van subsidies tot salarissen, ik draai er mijn hand niet voor om. Maar daar houdt het niet op! Ik geef een duwtje in de rug aan de carrièrecoaches met ons traineeprogramma en ik ben de rechterhand van ‘Werkpunt Assen’, waar we mensen met afstand tot de arbeidsmarkt ondersteunen in hun loopbaanavontuur.

 En als de werkdag voorbij is? Dan begint het feest! Uit eten gaan staat hoog op mijn lijstje, gevolgd door een knusse avond op de bank met een stapel goede series. Creativiteit stroomt door mijn aderen, dus ik kan me helemaal uitleven met schilderen en knutselen. En laten we de reislust niet vergeten, want ik jaag graag de zon achterna!