Nieuwe carrièrecoach: Bas Tuinman - GOA Publiek

Nieuwe carrièrecoach: Bas Tuinman

Deze week is Bas Tuinman gestart als nieuwe carrièrecoach bij GOA Publiek, hij gaat zich richten op de begeleiding van onze BBL-leerlingen. Bas stelt zich voor:

Mijn naam is Bas Tuinman, 30 jaar en woonachtig in het mooie Zuidlaren. Na het afronden van mijn master, was ik klaar voor een nieuwe uitdaging. Ik was op zoek naar een baan waarbij ik een waardevolle bijdrage aan de maatschappij mocht leveren en nauw in contact met mensen kwam te staan. Zodoende ben ik bij de GOA Publiek terechtgekomen. Als Carrièrecoach lijkt het mij mooi om BBL-leerlingen persoonlijk te begeleiden en te zien groeien. Daarnaast vind ik het leuk om workshops aan groepen te geven en om een breed netwerk op te bouwen en te onderhouden. Ik geloof in het creëren van een vertrouwde omgeving waarin iedereen zichzelf mag zijn en zijn of haar talenten kan ontplooien.

In mijn vrije tijd ga ik graag erop uit om te reizen en nieuwe plekken te ontdekken. Ik hou ervan om in aanraking met verschillende culturen te komen en om lekker in de natuur te kamperen. Ook in Nederland zoek ik graag de stilte op en kan je mij regelmatig vinden in de Drentse bossen of in een kano op het Zuidlaardermeer. Tot slot ben ik een echte ‘foodie’ en sta ik graag zelf in de keuken of ga ik lekker uit eten in een mooi restaurant. Hierbij mag een lekker wijntje en goed gezelschap natuurlijk niet ontbreken!

Ik kijk er erg naar uit om de komende tijd lekker aan de slag te gaan bij GOA Publiek!