In the pitch... - GOA Publiek

In the pitch…

Marian

 

 

 

 

 

Gemotiveerd, professioneel en flexibel!

Ik ben Marian, 33 jaar en ik woon in Groningen.

Na 14 jaar gewerkt te hebben als hairstyliste en bedrijfsleidster, heb ik het afgelopen jaar ervaring opgedaan als secretaresse bij een beveiligingsbedrijf.

Het was een bewuste keuze om een carriereswitch te maken, omdat ik mijn capiciteiten en talenten nog beter wil ontwikkelen.

Ik ben communicatief vaardig, sociaal en flexibel ingesteld.  Daarnaast ben ik leergierig en geïnteresseerd in mensen, dit komt tot uiting in zowel  het te woord staan van mensen als in ondersteunende taken van het werken als secretaresse. Mijn ervaring als leidinggevende en het werken onder hoge werkdruk, komen goed van pas als er doortastend gehandeld moet worden en bij het doorvoeren van veranderingen.

Bent u op zoek naar een trouwe medewerker die zich met hart en ziel inzet in uw bedrijf? Dan hoeft u niet verder te zoeken!