In the pitch! - GOA Publiek

In the pitch!

Raphael

 

 

 

 

 

Dag werkgever,

Mijn naam is Raphaël, 26 jaar en ik woon in Groningen.

Ik ben een sociaal en communicatief vaardig persoon. Hier ben ik achter gekomen door de verschillende werkervaringen die ik heb gehad.

Mijn droom is om met jongeren te gaan werken. Dit spreekt mij aan vanwege de verborgen talenten en capaciteiten van de leergierige jongeren. Ik help graag bij het ondersteunen en aan het licht brengen van hun kunnen en ontwikkelingen

Ook de soms onverwachte situaties die kunnen optreden spreken mij aan.

Ik ben een teamplayer die prestatiegericht, gedreven en sociaal ingesteld is. Daarnaast ben ik leergierig en een doorzetter die zich voor de volle 100% inzet. De uitdaging van het werken en leren wil ik graag aangaan. Dit vanwege het direct  toepassen van de theorie in de praktijk.

Wilt u met mij nader kennis maken?