In the pitch! - GOA Publiek

In the pitch!

Arieke

 

 

 

 

Mijn naam is Arieke, 23 jaar jong en ik woon in Assen.

Na de afronding van mijn studie administratief medewerker ben ik gaan werken bij een energiebedrijf. Na 5 jaar, met veel plezier gewerkt te hebben als administratief medewerker, heb ik hier bewust een punt achter gezet.

Ik heb onder andere ervaring met klantencontact, gegevens invoeren in een geautomatiseerd systeem en archiveren.

Graag wil ik mijzelf verder ontwikkelen op MBO secretarieel gebied en heb ik interesse in de werkzaamheden die daarbij horen.

Kenmerken die bij mij horen zijn klantgericht, sociaal, ordelijk en zeer gedreven. Ook kan ik goed in teamverband werken. Ook wil ik de uitdaging met werken en leren graag aangaan.

Bent u op zoek naar een enthousiaste, flexibel en betrouwbare medewerker? Graag zou ik dan mijn ondernemende karakter bij u organisatie, waar een uitdagende positie achter de deur schuilt, toe willen voegen.