In the pitch! - GOA Publiek

In the pitch!

Wout

 

 

 

 

 

Mijn naam is Wout, 32 jaar jong, deeltijdstudent MER

Ik heb de kwaliteit om mensen te coachen en ik streef ernaar om de kwaliteit op de werkvloer te verbeteren.

Mijn ervaring in het nauwkeurig werken met privacy gevoelige informatie zal ik natuurlijk ook in ander organisaties goed kunnen gebruiken.

Ik kan goed in team verband werken en beschik over een helikopterperspectief die helpt problemen goed te overzien en op te lossen.

Door mijn deeltijdstudie MER (management, economie en recht) aan de Hanzehogeschool ben ik breed inzetbaar binnen uw organisatie. Mijn kracht is resultaat- en dienstverlenend op te treden in snel veranderende situaties. Het liefst zou ik willen werken in een organisatie waar doorgroei en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan.

Waar heeft u iemand met groei potentieel nodig?