Fijne feestdagen en een sprankelend nieuwjaar! - GOA Publiek

Fijne feestdagen en een sprankelend nieuwjaar!

Het was een jaar vol uitdagingen, groei en successen, en we willen graag met jullie terugblikken op enkele opmerkelijke gebeurtenissen.

Het afgelopen jaar heeft Nienke haar avontuur bij GOA stopgezet. Nienke was een gewaardeerde collega en we gaan haar bijdrage zeker missen. Tegelijkertijd hebben we ook mogen vieren dat leerlingen diploma’s hebben gehaald en dat een aantal trainees en young professionals de volgende stap hebben gezet op de arbeidsmarkt.

Sprekend over ontwikkeling, hebben we als team ook veel vooruitgang geboekt in persoonlijke en professionele groei. Het afgelopen jaar bood talloze kansen om nieuwe vaardigheden te verwerven, uitdagingen aan te gaan en samen successen te vieren, samen met onze inleners. Laten we deze positieve energie meenemen naar het nieuwe jaar en blijven streven naar verdere groei en samenwerking.

Een ander hoogtepunt is de verhuizing naar ons nieuwe kantoor. De overgang naar deze moderne werkruimte verbeterd niet alleen onze dagelijkse werkervaring, maar draagt ook bij aan een positieve en inspirerende sfeer. We hopen dat iedereen zich hier thuis voelt en zich verder kan ontwikkelen.

Dank aan iedereen voor jullie toewijding, inzet en enthousiasme gedurende het afgelopen jaar. Fijne kerstdagen en een mooi nieuwjaar!