Even voorstellen: Herre van Hilten - GOA Publiek

Even voorstellen: Herre van Hilten

Mijn naam is Herre van Hilten en in augustus 2020 ben ik gestart als leerlingbegeleider bij de GOA Publiek. Ik houd me voornamelijk bezig met de begeleiding en coördinatie van BBL-trajecten. Toen ik in Ecuador woonde en daar werkte voor een lokale stichting heb ik ervaring opgedaan met het intensief begeleiden van studenten. Deze ervaring zet ik nu graag in bij de GOA. Ik vind het mooi om leerlingen te begeleiden en de leerlingen zowel op persoonlijk als professioneel vlak te zien groeien. Daarnaast geeft het mij energie om samen met organisaties en onderwijsinstellingen nieuwe leerplekken in te vullen en dit op een goede manier te organiseren. Woorden die mijn karakter omschrijven zijn rustig, empathisch, enthousiast, samenwerkend en avontuurlijk.