Even voorstellen: Gabriëlle Charai-Stel - GOA Publiek

Even voorstellen: Gabriëlle Charai-Stel

Via een vriendin kwam ik in contact met GOA Publiek voor een functie op de front- en backoffice en sinds augustus versterk ik het team. Tijdens mijn werkperiode bij een uitzendbureau merkte ik dat ik de maatschappelijke kant miste. De GOA Publiek is voor mij een organisatie waarin ik de maatschappelijke samenwerking en betrokkenheid tussen werkgever en kandidaten erg sterk voel. Samen met collega’s Lisa en Djaimy zijn we verantwoordelijk voor de front- en backoffice binnen onze organisatie. Eigenlijk zijn wij het eerste aanspreekpunt voor de GOA Publiek. Wij zijn er voor zowel de werkgevers als de leerling medewerkers en of trainees. Mijn werkzaamheden binnen GOA Publiek zijn heel breed. Ik behandel algemene vragen via telefoon en mail, maak detacheringscontracten op, waarborg het verlof-en ziekteverzuim en verricht andere administratieve handelingen. Ik ben blij dat ik onderdeel mag zijn van deze mooie organisatie!