Einde schooljaar met prachtige resultaten - GOA Publiek

Einde schooljaar met prachtige resultaten

De laatste weken van het schooljaar zijn ingegaan en traditiegetrouw zijn we dan druk met eindgesprekken en het bezoeken van diploma uitreikingen. Afgelopen jaar heeft weer een grote groep medewerkers hard gewerkt aan het behalen van zijn of haar MBO BBL diploma bij een van onze inleners. We zijn enorm trots op het resultaat want dat mag er zijn; 21 BBL-ers hebben hun MBO niveau 2, niveau 3 of niveau 4 diploma behaald!

We willen als eerste de niveau 2 leerlingen feliciteren; Rene, Karlijn, Trijnie, Lydia en Christel (administratief medewerkers) van harte gefeliciteerd met jullie diploma! Sommingen van hen hebben zelfs al een vervolgbaan gevonden, fantastisch! Niet te vergeten feliciteren we Marcel met het behalen van zijn facilitair medewerker opleiding op niveau 2, ook een hele mooie prestatie. Als laatste willen we Raymond en Denny alvast feliciteren met het afronden van hun chauffeur goederenvervoer niveau 2 of logistiek medewerker niveau 2 opleiding, top mannen!

Op niveau 3/4, in de richting van secretaresse/managementassistent, feliciteren we een grote groep; Kim, Heleen, Jessica, Roos, Hanneke, Sabine, Ilona, Esmeralda, Felice, Danielle, van harte! Arend alvast gefeliciteerd met het behalen van je niveau 3 ICT opleiding. Last but not least de niveau 4 medewerkers; Marjo van harte met het behalen van je onderwijsassistent diploma en Trea met het behalen van je juridisch medewerker zakelijke dienstverlening diploma!

We hopen jullie te zien bij de diploma uitreikingen en/of bij de afrondende gesprekken maar wensen jullie vooral alle goeds toe in je verdere loopbaan en geniet van jullie welverdiende vakantie!