Nieuwsberichten

Resultaten enquête inlenende organisaties

Groningen, juli 2017 | De GOA Publiek voert eens per twee jaar een onderzoek uit waarin de vraag centraal staat hoe haar dienstverlening door de inlenende organisaties wordt ervaren.

In mei 2017 heeft weer zo’n onderzoek plaatsgevonden. De enquête is verstuurd naar medewerkers binnen de organisaties die direct met de leerling-medewerkers (BBL) of trainees in contact staan en daardoor een oordeel kunnen vormen over de kwaliteit van de processen binnen de GOA Publiek. Dit betreft dan met name de werkbegeleiders, mentoren, afdelingsmanagers en de P&O-ers.

De resultaten van de enquêtes zijn verwerkt en deze zijn terug te lezen in het enquêterapport. We willen de deelnemers bedanken voor het invullen van de enquête en zijn trots op de mooie feedback de wij hebben mogen ontvangen. Ook voor de komende jaren werken we hard aan het realiseren van de succesvolle matches, het behalen van diploma’s, het actief begeleiden van BBL-ers en trainees en het verder ontwikkelen van leerling en organisatie. We doen dat ook graag met jullie en nemen alle verbeterpunten dan ook mee in de verdere ontwikkeling van onze dienstverlening! Onderstaande wordcloud geeft een beeld van hoe onze inleners tegen de huidige dienstverlening aankijken; erg mooi!

Meer weten; het volledige enquêterapport is hier Enquete 19-07-2017 te lezen.

Laat een reactie achter

U moet zijn ingelogd om een reactie te plaatsen.