Josephine Boer

Carrièrecoach

Als carrièrecoach houd ik mij bezig met de werving & selectie van talentvolle kandidaten en het coördineren van de voortgang van de (leerling)medewerkers tijdens hun leerwerktraject. Zo blijven de lijntjes kort en kunnen we samen werken naar het uiteindelijke doel; de (leerling)medewerker succesvol laten uitstromen met een diploma én werkervaring in the pocket, zodat zij helemaal klaar zijn voor hun volgende stap op de arbeidsmarkt!

Naast het coachen en begeleiden verzorg ik – samen met mijn collega’s – ook verschillende workshops en trainingen voor de (leerling)medewerkers. Tijdens deze trainingen en workshops staan de (leerling)medewerkers centraal en kunnen we hen helpen met het verder ontwikkelen van hun doelen en talenten en bezig zijn met casuïstiek uit de praktijk.

Wanneer ik niet aan het werk ben kun je me waarschijnlijk vinden op Texel! Ik geniet van lange wandelingen over het Texelse strand en de duinen. Naast wandelen ga ik ook graag naar (rock) concerten, geniet ik van gezellige avonden met dierbaren en natuurlijk lekker een avondje netflixen.

 

 

050 700 13 23 josephine@goapubliek.nl