Jeroen Maas

Directeur

Ik heb de GOA Publiek vorm mogen geven bij haar oprichting in 2010. En hoe mooi is het dat we sindsdien meer dan 550 bbl-ers en ruim 250 trainees hebben mogen begeleiden bij de eerste stappen in hun loopbaan. Ik geniet er nog steeds enorm van als ik hen in een periode van 1 of 2 jaar zie uitgroeien tot een jong professional die klaar is de wereld te veroveren. Ook de momenten waarin jongeren vanuit verschillende organisaties ervaringen uitwisselen en kennis delen blijven pareltjes om te onthouden.

Mijn rol is enerzijds de verbinding naar buiten, vooral op bestuurs- en directieniveau. Anderzijds ben ik er voor de interne samenhang. Het samen formuleren van visie en missie horen daar ook bij. En gelukkig mag ik soms ook weer even met de voeten in de klei: trainingen geven of intervisies begeleiden. Dat houdt me bij de les: waar staan we voor en voor wie doen we het allemaal.

Tot slot: ik ben ook zeer trots op mijn collega’s, die met veel inzet, betrokkenheid en vanuit hun eigen kundigheid al deze jongeren op weg blijven helpen op de arbeidsmarkt. Zij maken dat ik nog steeds iedere dag met veel plezier aan mijn werkdag begin.

050 700 1323 maas@goapubliek.nl